Mobiel menu openen
  • Team 1

Fiscaliade verwelkomt Olga Menger

Introductie Olga Menger

Wij zijn bijzonder verheugd en trots dat Olga Menger per 1 maart is gestart bij Fiscaliade. Hiermee breiden wij onze dienstverlening uit met een aantal nieuwe fiscale disciplines: de WOZ, Lokale heffingen en Milieubelastingen. Zo is het mogelijk om klanten op een nog breder fiscaal vlak te adviseren en integraal te ondersteunen. 

Met ruim 15 jaar werkervaring bij Deloitte in o.a. advisering en begeleiding van lokale overheden op het gebied van Lokale heffingen, WOZ en Milieubelastingen, is zij een waardevolle toevoeging aan het team van Fiscaliade. Naast advisering heeft Olga veel ervaring met gerechtelijke procedures, bijvoorbeeld inzake WOZ en gemeentelijke verordeningen. Haar ervaring met het begeleiden van interne processen en kwaliteitsborging, helpt bij het voorkomen van dergelijke procedures. Olga is een energieke en pragmatische adviseur en heeft ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Klik hier om meer te weten te komen over Olga.

QuickScan tot en met juni 2020 tegen gereduceerd tarief

Laat een QuickScan uitvoeren op Lokale heffingen verordeningen of kostenonderbouwing leges en ontvang een adviesplacemat. We presenteren de bevindingen en aandachtspunten t.a.v. de verordening en/of kostenonderbouwing graag in een gesprek. Ter introductie wordt de QuickScan Lokale heffingen t/m juni 2020  aangeboden voor € 2.500 excl. btw en de QuickScan kostenonderbouwing leges en bestemmingsheffing voor € 1.000 excl. btw.

Neem contact op
Zijn er vraagstukken op het gebied van Lokale heffingen of hebben jullie interesse in een kennismakingsgesprek met Olga, neem dan contact op met ondergetekende, Olga Menger (088-3745505 / 06-12344782 of olga.menger@fiscaliade.nl) of via secretariaat@fiscaliade.nl. Uiteraard mag dit bericht gedeeld worden met collega’s van de betreffende afdelingen bezwaar en belastingen ed.