Wil jij ervaren hoe het is om daadwerkelijk praktijkgericht aan de slag te gaan met uitdagende fiscale vraagstukken in de publieke sector? Geef je carrière een vliegende start, als werkstudent bij Fiscaliade! 

Over Fiscaliade

Wij richten ons volledig op de publieke sector en vooral op gemeenten en provincies. Een unieke kans om naast je studie werkervaring op te doen en meer te weten te komen over de adviespraktijk in een verassend veelzijdige sector. Politieke aspecten, maatschappelijke belangen en fiscale optimalisatie samenbrengen maken jouw fiscale advisering altijd een uitdaging. Ook is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om kennis te maken met onze kwalitatieve aanpak in samenwerking met onze klanten. 

Wat ga je doen? 

Aan de slag met de fiscale aspecten van infrastructurele projecten, parkeergarages, grondontwikkeling, herstructureringen en de WKR? Als fiscale student doe je 2 à 3 dagen per week ervaring op in de wereld van belastingadvies en krijg je te maken met de fiscale aspecten die de publieke sector typeren. Je neemt deel aan klantgesprekken, werkt de vervolgwerkzaamheden uit en gaat aan de slag met hulp van je begeleiders. Daarnaast denk je mee over fiscale vraagstukken, neem je deel aan teamoverleggen en VTO’s. 

Tijdens je werkstudentschap ondersteun je de belastingadviseurs en kom je met alle fiscale vakgebieden in aanraking, van btw tot vennootschapsbelasting, van loonheffingen tot lokale belastingen. Hierdoor leer je veel en kun je bij verschillende klanten meekijken met hun werkzaamheden en de daaraan gekoppelde fiscale aspecten.

Jouw profiel

  • Je volgt een universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en bevindt je in de eindfase van je bachelor of in je master;
  • Je bent analytisch sterk en in staat om complexe vraagstukken om te zetten in praktische oplossingen;
  • Je bent communicatief vaardig en een teamspeler;
  • Je hebt een proactieve houding en bent nieuwsgierig om je verder te verdiepen in het vak en te groeien als persoon. 

Dit krijg je ervoor terug 

  • Persoonlijke en professionele begeleiding;
  • Uitzicht op een verdere carrière bij Fiscaliade; 
  • Een aantrekkelijk stagevergoeding; 
  • Mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen;
  • Een groeiend jong team met leuke, ambitieuze en enthousiaste collega’s;
  • Een fantastische werksfeer, veel taart, leuke teamactiviteiten en af en toe een flauwe grap.

Meer informatie?
Neem contact op met Nikita Brameijer via tel: 088 374 55 01 of stuur een email naar: nikita.brameijer@fiscaliade.nl

Voornaam:
Achternaam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *

CV: *

Motivatiebrief: *

Alleen PDF bestanden zijn toegestaan

Actueel